De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Loodgietersbedrijf in Den Helder

Alle water toe- en afvoeren in uw huis zijn te repareren, vervangen en te inspecteren door ervaren loodgieters van loodgietersbedrijf Den Helder. Heeft u een vervelende lekkage? Is uw toilet verstopt? Of wordt u gek van het geluid van een druppende kraan? Wacht niet, blijf niet dagen lang met een gevoel van irritatie zitten, maar laat er direct iets aan doen. Laat direct een bekwame loodgieter langskomen die uw probleem op een professionele manier, snel en vakkundig oplost.

Ook het installeren van een compleet nieuwe badkamer is geen probleem voor onze loodgieters. Zij leggen binnen no time waterleidingen aan, als dat nodig is en voordat u het weet ligt u lekker in uw nieuwe bad te weken. Aarzel daarom niet en schakel snel de hulp in van ons loodgietersbedrijf!

Diensten van ons loodgietersbedrijf

  • Installatie van sanitair
  • Installatie van elektra
  • Installatie van riolering
  • Installatie van cv- en gas
  • Loodgieterswerkzaamheden
  • Dakbedekking

In de regio Den Helder staat ons bedrijf bekend om zijn klantgerichte en professionele aanpak. Wij hebben een goede naam opgebouwd en zijn daar trots op. We doen er daarom alles aan om dit zo te houden. Wij werken met betrouwbaar personeel waarvan wij verzekerd zijn dat ze vakwerk afleveren. Wij zijn een flexibel loodgietersbedrijf met een ruime keus aan diensten en producten. Daarom hebben wij voor elk probleem altijd wel een oplossing!