Hoe wij werken

Via deze site krijgt u niet direct contact met een loodgieter maar u wordt doorverbonden met het landelijke servicecenter van Allfree. Wij helpen u graag met het vinden van een loodgieter die werkt bij u in de regio. U krijgt vervolgens de keuze hoe u in contact wilt worden gebracht met de loodgieter, waarna u zelf de afspraak maakt. Deze doorverbindservice is kosteloos. Allfree is hierna geen partij in het vervolg, maar wij staan open voor feedback over de loodgieter en helpen u graag weer verder!

Riolering in Den Helder

Heeft u problemen met uw riolering? Of bent u net verhuisd en wilt u uw riool in kaart laten brengen? Dit alles en meer is mogelijk bij de loodgieter in Den Helder, uw specialist in de wijde omgeving. Naast verwarming en sanitair zijn wij namelijk ook het aangewezen bedrijf voor het opknappen van klussen inzake uw riolering.

Problemen met uw riolering?

Werkt uw riolering niet zoals het hoort? Veel rioolproblemen ontstaan door verkeerd gebruik: mensen spoelen gemakkelijk vet, etensresten en ander vuil door de gootsteen, dat niet bedoeld is om in het riool terecht te komen. Verstoppingen en andere problemen met uw riolering lossen onze vakmannen gelukkig snel voor u op.

Wilt u meer weten over de werkzaamheden van onze rioolspecialisten in de omgeving van Den Helder? U kunt ervan op aan dat u geholpen wordt door gespecialiseerde vakmensen die zorgen voor kwaliteit en een perfecte afwerking. Bovendien zijn wij dag en nacht beschikbaar voor spoedgevallen, dus op welk tijdstip uw riolering ook problemen veroorzaakt, wij helpen. Ook voor het aanvragen van een vrijblijvende, scherpe offerte neemt u contact op via ons telefoonnummer.