De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Nieuw sanitair in Den Helder?

Een goed werkende en comfortabele badkamer is een must voor uw gemoedsrust. Een fijne douche of lekker in bad kan een mens heel goed doen. Als dit allemaal niet meer werkt is er een rustpunt weg in uw huis. Ons bedrijf uit de regio Den Helder wil dat niet laten gebeuren, want een badkamer is belangrijk op meerdere punten: rust, hygi├źne en even ontsnappen aan de dagelijkse rompslomp.

Is uw toilet verstopt? Of zit er een scheur in de pot en is hij nodig aan vervanging toe? Wacht er niet langer mee maar laat ons uw toilet vernieuwen of repareren. Als u toe bent aan een nieuwe wc zijn er een legio aan mogelijkheden. Tegenwoordig komt in de meeste badkamers voornamelijk keramisch sanitair voor, omdat het zeer makkelijk schoon te houden is. Was- en douchebakken, maar ook toiletten van keramiek. Daarnaast kunt u kiezen uit veel verschillende soorten toiletten. Denkt u bijvoorbeeld aan staand toilet, een hangend toilet of een diep- of vlakspoel toilet.

Avoer van water goed geregeld

In een goed geïnstalleerde badkamer loopt het water vanzelf het afvoerputje in. De tegelvloer is een beetje schuin gelegd, zodat het water precies de goede kant op stroomt. Deze service kunt u ook verwachten in Den Helder en omliggende plaatsen. Vooral bij een inloopdouche, zonder douchewand, is het belangrijk dat er een goede waterafvoer geregeld is. Er zijn verschillende soorten afvoeren, zoals bijvoorbeeld de douchegoot. Wij kunnen u voorzien van allerlei verschillende soorten goten en afvoeren.