De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Verstopping in Den Helder?

Niets is vervelender dan een verstopping in uw afvoer of riool. Dit komt altijd op een ongewenst moment. Net als u bezoek heeft, tijdens de feestdagen of uw toilet overstroomd als u net de deur uit wil gaan. Gelukkig kunt u in de regio Den Helder altijd een beroep doen op ons installatiebedrijf. Onze experts staan voor u klaar en lossen een vervelende verstopping binnen no time voor u op. U bent verzekerd van kwaliteit en een snelle service, dus doe vandaag nog een beroep op ons!

Een verstopping verhelpen

Het oplossen van een verstopping kan op verschillende manieren. Een blokkade in kleine buizen kan worden opgelost met een verenmachine. Dit is een apparaat dat uw rioolstelsel in gaat en door middel van beweging de verstopping ‘los maakt’. Grotere verstoppingen of verstoppingen in enorme buizen worden door middel van hoogdrukreiniging verholpen. Een flinke waterstraal wordt onder grote druk uw riolering ingespoten en dit zorgt ervoor dat de verstopping weg spoelt. Voor ieder probleem hebben wij een oplossing!

In de regio Den Helder staan onze ontstoppers voor u klaar. Grote en kleine verstoppingen hebben wij snel voor u ontstopt, dus aarzel niet en neem contact met ons op. U kunt altijd het contactformulier invullen voor vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte. Maak gebruik van de service van uw loodgieter uit Den Helder!