De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Onderhoud nodig in Den Helder?

Uw douche lekt, uw verwarming tikt en het lijkt erop alsof uw thermostaat de temperatuur niet helemaal goed meer kan bepalen. Vervelende zaken komen vaak in één keer tegelijk. Toch was dit misschien te voorkomen geweest. Ons bedrijf raadt u namelijk aan om regelmatig onderhoud te laten plegen aan uw sanitair, kranen en andere zaken die kunnen gaan lekken, scheuren of breken. Wanneer u namelijk regelmatig onderhoud laat uitvoeren, kunnen de kleinste mankementen in de kiem gesmoord worden. Zo voorkomt u dat een klein mankement een groot probleem wordt. En grote problemen kosten vaak veel geld als ze hersteld moeten worden. Regelmatig onderhoud scheelt u dus irritatie, problemen én geld!

Milieubewust

Lang douchen, regelmatig in bad, de lichten aan laten in kamers waar u niet bent, apparaten op stand-by laten staan en ga zo maar door. Deze zaken verbruiken allemaal veel stroom en ongemerkt wordt het bedrag op uw energie- en waterrekening steeds hoger. Om dit bedrag naar beneden te krijgen heeft uw loodgieter uit de regio Den Helder een aantal tips voor u die u zelf kunt toepassen. Natuurlijk zijn wij ook altijd te bereiken voor persoonlijk passend advies over bijvoorbeeld CV ketels met hoog rendement of waterbesparende douchekoppen.